Η Εταιρεία μας

Η εταιρεία ΦΩΤΕΠ Ι.ΚΟΡΡΕΣ ΑΕ ιδρύθηκε από τον ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΡΡΕ το 1969  και χάρη στην έντονη και ουσιαστική δραστηριότητα του επιχειρηματία βρέθηκε γρήγορα ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρείες του εν λόγω χώρου.

Δραστηριοποιείται στο χώρο παραγωγής και εμπορίας διαφημιστικών προϊόντων σε ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ συμμετέχει δυναμικά σε ένα πανευρωπαϊκό δίκτυο συνεργατών.

Διαθέτοντας μονάδα παραγωγής στα Καλύβια Αττικής που ξεπερνά τα 4.000τμ, η ΦΩΤΕΠ Ι.ΚΟΡΡΕΣ ΑΕ δίνει έμφαση στη λεπτομέρεια και στη συνέπεια, όπως πάντα όριζε το πνεύμα της εταιρείας.

Η ΦΩΤΕΠ Ι.ΚΟΡΡΕΣ ΑΕ παντα πρωτοπόρος στο χώρο της, αποφάσισε να εφαρμόσει το σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO (ENISO 9001:2000) για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει όπου και πιστοποιήθηκε από τη Lloyds  QualityRegisterτον Ιούνιο του 1999. Παράλληλα, για τη διασφάλιση της υγείας του χώρου εργασίας και με γνώμονα την περιβαλλοντική μεριμνά, ΦΩΤΕΠ Ι.ΚΟΡΡΕΣ ΑΕ υιοθέτησε τα Συστήματα Διαχείρισης OHSAS 18000 και ENISO 14000.

To άρτια καταρτισμένο προσωπικό, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις και η πληρότητα του μηχανολογικού εξοπλισμού σε όλα τα τμήματα συνθέτουν το αποτέλεσμα μια οργανωμένης επιχείρησης, έτοιμης να ανταπεξέλθει με επιτυχία στις απαιτήσεις της αγοράς. 

Σχετικά Με Εμάς

Η μονάδα παραγωγής μας διαθέτει συγχρονα μηχανήματα που πληρούν τις ανάγκες των κατασκευών μας.

Βασικός άξονας της πολιτικής της εταιρείας μας είναι η εφαρμογή των πρότυπων συστημάτων διαχείρησης ποιότητας. Δίνουμε σημασία στη δυναμική εντός και εκτός εταιρείας, απο το ανθρώπινο δυναμικό, εως την τήρηση αυστηρών κανόνων ασφαλείας. Οι πιστοποιήσεις μας αφορούν τα πρότυπα διαχείρησης ποιότητας (EN ISO 9001:2000) βασισμένο στην ποιότητα των προϊόντων αλλα και στις υπηρεσίες που παρέχονται. Παράλληλα υιοθετήσαμε τα συστήματα διαχείρησης OHSAS 18000 & EN ISO 14000, προκειμένου να διασφαλίσουμε την υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων στους χώρους εργασίας με γνώμονα τη περιβαλλοντική μέριμνα.
Fugiat dapibus, tellus ac cursus commodo, mauris sit condim eser ntumsi nibh, uum a justo vitaes amet risus amets un. Posi sectetut amet fermntum orem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia nons.

Τα Πλεονεκτήματα Μας

Σύγχρονος Εξοπλισμός 100%
Εξειδικευμένο Προσωπικό 100%
Γρήγορη Εξυπηρέτηση 100%
Εγγύηση Ποιότητας 100%

Ικανοποιημένοι Πελάτες μας!